DIRECȚIA TIC UTM EXTINDE SERVICIILE ONLINE PENTRU O GESTIONARE EFICIENTĂ A DOCUMENTAȚIEI COMUNALE

Direcția Tehnologia Informației și Comunicațiilor (TIC), Universitatea Tehnică a Moldovei (UTM) a anunțat o serie de îmbunătățiri semnificative pentru a facilita procesul de gestionare a documentației legate de serviciile comunale. Această inițiativă vine ca răspuns la necesitatea unei experiențe mai eficiente și mai accesibile pentru colaboratori în monitorizarea și administrarea cheltuielilor corespunzătoare.

Una dintre cele mai recente actualizări constă în posibilitatea ca colaboratorii să acceseze și să vizualizeze bonurile pentru serviciile comunale direct din cabinetul lor personal. Astfel, Direcția TIC UTM a extins funcționalitatea sistemului prin implementarea achitării online a acestor servicii. Acest pas adițional este menit să ofere o soluție convenabilă și rapidă pentru colaboratori, permițându-le să efectueze plăți online pentru serviciile comunale direct din platforma lor personală.

Această evoluție reprezintă un angajament continuu al Direcției TIC UTM de a îmbunătăți serviciile oferite și de a aduce inovații care să sprijine eficiența și accesibilitatea în gestionarea documentației și a cheltuielilor.

Universitatea Tehnică a Moldovei în frunte cu rectorul, prof. univ., dr. hab. Viorel BOSTAN dorește să ofere o experiență mai bună și să răspundă nevoilor colaboratorilor UTM-iști. Această actualizare este un pas esențial în direcția oferirii unei experiențe mai eficiente și mai transparente în ceea ce privește documentația și cheltuielile asociate serviciilor comunale.

Aceste inițiative sunt rezultatul unei colaborări continue între Direcția TIC sub egida prorectorului pentru Digitalizare Dinu ȚURCANU și utilizatorii săi, evidențiind angajamentul instituției de a se adapta la nevoile și cerințele în continuă schimbare ale comunității academice.

În final, extinderea facilităților online pentru gestionarea serviciilor reprezintă o dovadă a eforturilor constante de modernizare și adaptare la cerințele actuale ale colaboratorilor și ale societății în general.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Mai multe noutăți DTIC

Fluturaș salarial digital

Modulul Fluturași Salariali este parte componentă a sistemului informațional de management universitar „Universitatea Mea – Angajat” care realizează transformarea datelor în informații. Toate aceste transformări

Citește mai mult»
© Direcția Tehnologia Informației și Comunicații 2024